Άλλη μια μέρα στην Πάρμα και ακόμη μια γευστική δοκιμή περίμενε τους "επαγγελματίες" δοκιμαστές μας. Τούτη τη φορά το μεσημεριανό γεύμα περιελάμβανε ζυμαρικά με προσούτο, κιμά και παρμεζάνα σε τοπική παραδοσιακή συνταγή. Επομένως, η επιλογή μας ήταν κόκκινο ξηρό καμπερνέ με σιρά από το οινοποιείο Barbian που έχει έδρα στην κωμόπολη Λανγκιράνο, φημισμένη για το κρασί και το προσούτο της.
Ενώ, για το βράδυ δεν θα μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό του βραβευμένου αφρώδους Lambrusco του κτήματος Marcello που συνδυαστηκε ιδανικά με μοσχάρι με πατάτες, αλλά και με τορτέλι με γέμιση Culatello di Zibello και μπόλικο τριμμένο Parmigiano Reggiano.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου