καλά κρασιά -53ο ΓΕΛ Αθηνών

καλά κρασιά -53ο ΓΕΛ Αθηνών
Vincent van Gogh, The Red Vineyard, 1888

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμοίβονται!



Σήμερα, στη 15η συνάντησή μας, ήρθε οι ώρα για άλλες δυο από τις ομάδες στις οποίες χωριστήκαμε το Νοέμβριο, να παρουσιάσουν τις εργασίες τους. 

Μαθητές και καθηγητές παίρνουν θέση για να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις

Την αρχή έκανε η ομάδα που ασχολείται με την ιστορία του κρασιού από τους προϊστορικούς χρόνους ως σήμερα. Επειδή το αντικείμενο της ομάδας αυτής είναι...χαώδες, οι μαθήτριες που την απαρτίζουν έχουν χωριστεί - πολύ έξυπνα - σε τρεις υποομάδες. Σήμερα, λοιπόν, η Γεωργία Μπίντζου και η Φαίη Ζησιμοπούλου μας διαφώτισαν με γλαφυρότητα για το ρόλο του κρασιού κατά τους Μεσαιωνικούς χρόνους και κατά την Τουρκοκρατία μέσα από μια πολύ ωραία και τεκμηριωμένη παρουσίαση σε PowerPoint.

Η Πηνελόπη, η Νίκη, η Χρύσα, η Γεωργία, η Φαίη, η Κωνσταντίνα και η Ειρήνη μας ξετυλίγουν την ιστορία του ελληνικού κρασιού

Μισή ώρα αργότερα, η ομάδα που αποτελείται από τη Ράνια Γόγολου, τη Χριστίνα Γκριγκορτσούκ, την Εύα Κρεμέζη, τη Μαρία Ρουσάκη και την Κωνσταντίνα Μάκου παρουσίασαν έξοχα και με αρτιότητα το δικό τους πόνημα με θέμα την οινοποίηση και τις τεχνικές της, επίσης σε μορφή PowerPoint.

Χριστίνα, Άλκηστις, Ράνια, Εύα, Κωνσταντίνα και Μαρία είναι οι...οινολόγοι της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης


Και οι δυο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους και φίλους του Περιβάλλοντος που...ζήλεψαν τη δόξα και υποσχέθηκαν να παρουσιάσουν τις δικές τους εργασίες στην επόμενη συνάντησή μας!


Οι άλλες ομάδες παίρνουν ιδέες για τις δικές τους παρουσιάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου